Nova regulacija prometa u Branimirovoj

Nova regulacija prometa u Branimirovoj

Hrvoje Jelavic/PIXSELL

I ovog ljeta brojni su radovi na gradskim cestama, zbog čega je na mnogim mjestima otežan promet. Danas su počeli radovi na kolniku u Ulici kneza Branimira. U gradu je u tijeku ukupno šest različitih radova na prometnicama.

Počeli su radovi na kolniku u Branimirovoj od Ulice Ravnice 5 do Ulice Divka BudakaTakođer, vozila neće moći ulaziti iz ulica Ravnice I. i Ravnice II., kao i Ulice Divka Budaka. Do ponedjeljka spomenuti dio Branimirove bit će zatvoren ovisno o dinamici radova, a promet će se odvijati po južnom kolniku dvosmjerno.

Jučer su počeli radovi na jednoj od najvažnijih gradskih prometnica - Slavonskoj aveniji iznad Avenije Marina Držića i trajat će mjesec dana. Promet se odvija po sjevernom odnosno južnom kolniku dvosmjerno.

U tijeku su radovi i na Primorskoj ulici na dijelu od Ilice do Klaićeve ceste, Prilazu Gjure Deželića na dijelu od Krajiške do Kačićeve ulice gdje je zauzet dio kolnika, a promet se odvija na slobodnom dijelu kolnika.

Radovi su i na tramvajskom kolosijeku u zoni raskrižja Savske ceste, Jukićeve i Vodnikove ulice, dok je Ulica Grada Gospića zatvorena do ponedjeljka na dijelu od raskrižja Koledovčina/Servisna do Ulice Grada Vukovara.

Detaljnije na: http://www.zgceste.hr/default.aspx?id=16