Predstavljen SDP-ov tim za spas Velike Gorice

Predstavljen SDP-ov tim za spas Velike Gorice

aleksandarhorvat.hr

Aleksandar Horvat, kandidat za gradonačelnika Velike Gorice koalicije SDP-HSS-Hrvatski laburisti-stranka rada, danas je predstavio svoje kandidate za zamjenika gradonačelnika. Oni su: Igor Horvačić, član HSS-a, te Damir Šimunić, predsjednik Gradske organizacije SDP-a Grada Velike Gorice.

Dosadašnju HDZ-ovu vlast u najvećem gradu Zagrebačke županije, Velikoj Gorici, SDP će, na lokalnim izborima, pokušati svrgnuti svojim kandidatom, Aleksandrom Horvatom, koji je danas predstavio svoje kandidate za zamjenika gradonačelnika toga grada, Ovo smatram timom za promjene. Ja ovo smatram jednim skupom ljudi koji žele bolje, ljepše ovom gradu. Na taj način smo se i prezentirali na početku, tako slovi i naš program, 'Afirmativno i pozitivno!'

Promjene kojima će se "tim za promjene" pozabaviti ići će u smjeru transparentnijeg vođenja gradskih financija, podizanja poduzetništva i obrtništva te podizanja komunalnog standarda Grada Velike Gorice.

Neki od načina na koji će to pokušati napraviti su: financijsko rasterećenje građana i racionalno upravljanje proračunom, smanjenje cijene komunalnih usluga, komunalne naknade i doprinosa, smanjenje prireza te ravnomjerni razvoj Gradskog područja i decentralizacija gradskih poslova.

Cilj nam je potaknuti mlade osobe da ostanu u ovom gradu i da se razvijaju zajedno s njim, poručio je Aleksandar Horvat.