Radovi na još jednom dijelu Slavonske avenije

Radovi na još jednom dijelu Slavonske avenije

Davor Puklavec/PIXSELL

Jučer su završili radovi na Ulici kneza Branimira, a danas počeli na još jednom dijelu Slavonske avenije u Resniku. Radovi, čija je vrijednost oko 3 milijuna i 200 tisuća kuna, trajat će do sljedećeg utorka.

Nakon što su prije par dana počeli radovi na nadvožnjaku iznad Držićeve na Slavonskoj aveniji , na istoj su danas radnici započeli s asfaltiranjem dijela od raskrižja iznad nadvožnjaka Ljudevita Posavskog i Mije Haleuša do Ulice Siniše Glavaševića.

Radit će se na skidanju starog asfalta, podizat ćemo slivnike i zamijenit ćemo stare poklopce, ugradit ćemo dva sloja asfalta: habajući i nosivi, rekao je savjetnik u Zagrebačkim cestama, Josip Turković.

Tijekom radova bit će zatvoren dio kolnika ovisno o dinamici radova, a prometovat će se po njegovom slobodnom dijelu. Sjeverni kolnik avenije, na dijelu od Ulice Resnik III. do Čulinečke ceste, bit će zatvoren tri dana, a promet će se odvijati dvosmjerno na južnom kolniku. Neće biti omogućeno prometovanje spomenutim raskrižjima iz smjera sjevera prema jugu i obratno.

Obilazni pravci su prema Radničkoj cesti. Jučer smo otvorili Branimirovu pa da se ide na Zagrebačku pa na Branimirovu. Taj dio da se više koristi nego samo ovdje, ali neka ljudi poštuju regulaciju prometa koju smo mi ovdje dali, ističe Turković.

Radovi obuhvaćaju 3,3 kilometra ceste.

Podsjetimo i dalje traju radovi na Prilazu Gjure Deželića, Primorskoj ulici te na raskrižju Savske, Jukićeve i Vodnikove.