Kontrola naplate parkirališta u Stobreču

Kontrola naplate parkirališta u Stobreču

Split parking

U mjesecu ožujku počinje kontrola naplate parkirališta u Stobreču - na Putu Svetog Lovre i Omladinskom šetalištu, obavještavaju iz Split parkinga, tvrtke koja upravlja i održava parkirališta. Riječ je naplatnoj zoni III u kojoj cijena satne karte u zimskom periodu (1. listopada do 31. svibnja)

iznosi četiri kune, a u ljetnom periodu (1. lipnja do 30. rujna) iznosi pet kuna.

Pravo na povlaštenu pretplatu za jedan automobil imaju fizičke osobe – stanari s prebivalištem ili boravištem u Ulici Svetog Lovre i Omladinskom šetalištu te pravne osobe i vlasnici obrta sa sjedištem u tim ulicama, a koji su upisani kao vlasnici u prometnu dozvolu vozila.

Mjesečna pretplata na uličnom parkiralištu u Stobreču za stanare iznosi 90 kuna, a za pravne osobe ili vlasnike obrta iznosi 160 kuna.

Sve osobe koje ostvaruju pravo na povlaštenu mjesečnu pretplatu, mogu se javiti radi zaključenja ugovora o korištenju parkirališta u Pravnu službu Split parkinga, na adresi: Ruđera Boškovića 28, Split, svakim radnim danom od ponedjeljka do petka u vremenu od 7 do 15 sati, a na broj mobitela 098/ 380 121 mogu se obratiti svi zainteresirani za dodatne informacije o uličnom parkiralištu u Stobreču.

Komentari