“Marjan – simbol i inspiracija”

“Marjan – simbol i inspiracija”

Javna ustanova za upravljanje park-šumom Marjan i Fotoklub Split organiziraju natječajnu izložbu fotografija pod nazivom “Marjan – simbol i inspiracija”, a kojoj je cilj predstaviti ljepote Marjana u punom sjaju, ali i naglasiti potrebu očuvanja prirodne i kulturne baštine.

Fotografije se šalju elektroničkom poštom na e-mail adresu: marijana.carevski.balic@marjan-parksuma.hr i info@fotoklubsplit.hr

Fotografije trebaju biti u JPEG ili TIFF formatu, duže stranice 45 cm (300 dpi).

Naziv fotografije treba sadržavati ime i prezime autora/autorice i naziv fotografije.

Pojedinac može poslati najviše do 5 fotografija pojedinačno i jednu kolekciju/seriju do 4 fotografije.

Pravo sudjelovanja imaju fotografije snimljene na području park-šume Marjan u 2017. godini.

Fotografije će se zaprimati do 1. prosinca 2017., a rezultati će biti objavljeni do 25. prosinca 2017. na webu Fotokluba Split i Park šume Marjan.

Fotografije se mogu poslati isključivo e-mailom i to putem servisa za slanje velikih datoteka (npr. Wetransfer, Dropbox ili Jumbo mail) i taj link umetnite u mail prilikom prijave.

Izložba najboljih fotografija (uz mogućnost organizacije pokretnih izložbi u narednim razdobljima, a u organizaciji Javne ustanove) otvorit će se u prvim minutama Nove godine u Galeriji fotografije Fotokluba Split, a tad će se i najuspješnijim sudionicima dodijeliti nagrade i priznanja.  

Inspirirajte se povezanom marjanskom baštinom i prirodom:

http://www.marjan-parksuma.hr/vijesti/dani-europske-bastine-priroda-i-bastina -krajolik-pun-mogucnosti

 

 

 

Komentari