Natječaj za volonterske priče

Natječaj za  volonterske priče

Udruga za civilno društvo i kvalitetu življenja Srma iz Sinja produžila je rok za slanje volonterskih priča, do 26. studenoga 2018. Pozvani su volonteri u udrugama, ustanovama i drugim organizatorima volontiranja na području Cetinske krajine da pošalju svoje priče o iskustvu volontiranja.

Treba opisati osobno iskustvo i najdraže volontiranje, što im znači volontiranje, što su tijekom tog vremena naučili, jesu li upoznali nove prijatelje, stekli neke nove vještine, koja je smiješna strana volontiranja ili nešto drugo što je volontere taklo u dušu.  

Priče do 3000 znakova (bez praznina, mogu biti i kraće) s punim imenom i prezimenom i kontaktnim podacima poslati na mail: udruga.srma@st.t-com.hr ili poštom na adresu: Udruga Srma, Brnaška 44, 21230 Sinj.

Nagrađuje se 5 najboljih priča prigodnim nagradama. Rezultati natječaja bit će objavljeni 4. prosinca 2018. godine na mrežnoj stranici Udruge Srma. Pristigle priče tiskat će se u zborniku volonterskih priča ''LOVOR'' i objaviti kao e-knjiga. Predstavljanje zbornika volonterskih priča i dodjela nagrada bit će 5. prosinca 2018. na Međunarodni dan volontera.

 

Komentari