Privremena prometna regulacija - Split, Kaštela, Kostanje

Privremena prometna regulacija - Split, Kaštela, Kostanje

U ponedjeljak, 20. studenoga počinje montaža armirano betonske konstrukcije za otvoreno natkriveno parkiralište Sućidar. S obzirom da se armirano betonski elementi transportiraju šleperima na mjesto montaže na gradilištu, potrebno je osloboditi pristup gradilištu na način da se iz Krležine ulice

izmjeste parkirana vozila uključivo i srednji dio postojećeg parkirališta koje se privremeno koristi za parkiranje.  Tijekom izgradnje garaža predviđena su privremena parkirna mjesta na desnom traku južne strane Velebitske ulice na potezu od ulaza u Krležinu ulicu do križanja s Vukovarskom ulicom kao i na desnom traku na sjevernoj strani Vukovarske ulice na potezu od križanja s Velebitskom do skretanja za ambulantu Sućidar. 

Zbog nastavka radova na garaži u Vrazovoj ulici, potrebno je osloboditi pristup gradilištu. Za parkiranje može se korisrtiti ulica Nikole Šopa, a u Ozaljskoj i Vrazovoj ulici, nije dozvoljeno parkiranje.

Zbog građevinskih i elektrotehničkih radova postavljanja kabela do TS Kaštel Sućurac 10, promet će biti privremeno reguliran tjedan dana, počevši u srijedu, 15. studenoga, na cesti dr. Franje Tuđmana (ŽC 6137) i u ulici Put Juke u Kaštel Sućurcu.

Zbog građevinskih i elektrotehničkih radova postavljanja kabela do TS Kraljevac, za promet se zatvara L67129(D70-Kostanje/Ž6169), do 20. prosinca 2017., do 17 sati. Za obilazni pravac određuje se trasa preko  DC70 i ŽC6169, tj. ceste od Kostanja prema  Podgrađu.

 

Komentari