Festival vjenčanja: od prstenja do slastica

Festival vjenčanja: od prstenja do slastica

Festival vjenčanja 2018. održat će se 3. i 4. ožujka u Arsenalu u Zadru, na adresi Trg tri bunara 1, a samostalno će izlaganje tvrtki, svojih članica novčano poduprijeti ŽK Zadar. Sajamski program obogatit će i popratni zabavni programi.

I ove godine je u sklopu manifestacije pripremljen zanimljiv i sadržajan dvodnevni program za sve posjetitelje. Pozivamo mladence da nas posjete i sudjeluju u nagradnoj igri (glavna nagrada putovanje za dvije osobe - pokrovitelja Terra travel), a ujedno ostvare i festivalski popust na prizvode i usluge naših izlagača. Ulaz je slobodan! - poručuju iz Udruženja obrtnika Zadar.

Osim izložbenog dijela u kojem će poduzetnici koji obavljaju razne djelatnosti u vezi s organizacijom vjenčanja ponuditi zainteresiranim posjetiteljima svoje proizvode i usluge, sajamski program obogatit će i popratni programi humanitarne modne revije i kušanja slastičarskih vjenčanih proizvoda.

U pretežnom sastavu izlagača iz redova obrtnika, cilj je Komore pomoći i trgovačkim društvima u ostvarenju njihove sajamske promidžbe na tom događaju. Prema riječima organizatora, Udruženja obrtnika Zadar, broj je izlagača iz godine u godinu sve veći, a na ovom jedanaestom sajmu očekuje ih se više od pedeset.

Komentari