Na Baninu stigla rasvjeta i za noćne treninge

Na Baninu stigla rasvjeta i za noćne treninge Na Baninu stigla rasvjeta i za noćne treninge

foto: ŠC Višnjik

Radovi na postavljanju novih rasvjetnih tijela su pri kraju, a svi obnoviteljski zahvati na terenu koji Zadrani zovu Banina bit će gotovi do kraja ovoga mjeseca - izjavio je za naš program direktor Športskog centra Višnjik Denis Karlović.

Radovi na obnovi su u punom jeku, kaže Karlović: 90 posto rasvjete već je postavljeno, sad se postavlja zadnja podloga atletske staze i mislim da ćemo do kraja ovoga mjeseca svi koristiti ovaj centar.  Dobit ćemo centar koji će svim građanima pružati vrhunski nivo za sport i rekreaciju a ovo je i put za razvitak sportskog turizma, navodi Karlović. 

Od budućih zahvata najavljuje rad na usvajanju novog urbanističkog plana Centra:

             Tu mislim prije svega na prijedloge za nove sadržaje a to su akvapark, teniski centar, kompleksi otvorenih bazena - vidjet ćemo što će o tome reći gradsko vijeće.

Radovi na obnovi Sportsko-rekreacijskog centar na Višnjiku, kod Zadrana poznatiji pod nazivom 'Banina' uključili su obnovu atletske staze i još sedam košarkaških, nogometnih i odbojkaških igrališta te vanjsku rasvjetu. Radove financira Grad Zadar. Po završetku radova atletska staza i otvoreni tereni bit će u potpunosti osvjetljeni, a sportaši i rekreativci koji ih koriste time će dobiti uvjete za trening noću. 

 

Komentari