Osnovan novi LAG za dva otoka

Osnovan  novi  LAG za dva otoka

foto: Dino Stanin / Pixsell

U petak 06.listopada svečano je otvoren ured LAG-a u gradu Pagu. LAG MENTORIDES u potpunosti je otočki LAG i obuhvaća dva otoka – Pag i Rab. Na tom području živi oko 18 tisuća stanovnika. Učlanite se.

U petak 06.listopada svečano je otvoren ured LAG-a u gradu Pagu, na adresi Od Špitala 1. Prostor za ured LAG-a ustupio je Grad Pag koji je također sudjelovao i u opremanju ureda. Otvorenju je uz brojne uzvanike prisustvovao gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić , gradonačelnik Grada Novalje Ante Dabo, načelnik Općine Povljana Ivica Pogorilić te načelnik Općine Kolan Marin Pernjak.
LOKALNA AKCIJSKA GRUPA ˝MENTORIDES˝ organizacija je civilnog društva čiji su osnivači jedinice lokalne samouprave, lokalne javne ustanove i poduzeća, predstavnici lokalnog poslovnog sektora te udruge građana.
LAG MENTORIDES u potpunosti je otočki LAG i obuhvaća dva otoka – Pag i Rab. Na tom području živi oko 18 tisuća stanovnika.
Službenim otvaranjem ureda šaljemo poruku svim našim sadašnjim i budućim članovima da nam se obrate te da zajednički sudjelujemo u razvoju naša dva otoka - poručuju iz nove akcijske grupe.

Komentari