Poginuo 46 godišnji vozač, dvoje teško ozlijeđenih

Poginuo 46 godišnji vozač, dvoje teško ozlijeđenih

Edina Zuko/PIXSELL/ilustracija

Sinoć, oko 20 sati, u prometnoj nesreći poginuo je 46 godišnji muškarac. Nesreća se dogodila na Jadranskoj magistrali kod Svetog Petra kada je 46 godišnji vozač prešao u suprotni kolnički trak i sudario se sa vozilom zadarskih registracija u kojem su bili vozač i suvozačica.

Oni su zadobili teške tjelesne ozljede i prevezeni su u zadarsku Opću bolnicu. Prema informacijama iz zadarske bolnice ozlijeđeni 26-godišnjak i 51-godišnja putnica su operirani i van su životne opasnosti.

 PRIOPĆENJE PU ZADARSKE:

Sinoć oko 20 sati, na državnoj cesti D8 u Sv. Petru, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a dvije su osobe teško ozlijeđene.

Prema rezultatima očevida sumnja se da je 46-godišnjak, upravljajući neregistriranim Renaultom (ZD) u smjeru Biograda, prešao na suprotni kolnički trak gdje se izravno sudario s Renaultom (ZD), kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak.

U sudaru je smrtno stradao 46-godišnjak, a teško ozlijeđeni 26-godišnjak i 51-godišnja putnica iz njegovog automobila prevezeni su u zadarsku bolnicu. Promet se za vrijeme očevida odvijao obilaznim putem, uz regulaciju policije.

Komentari