U prometnoj kod Nadina poginulo 6-godišnje dijete

U prometnoj kod Nadina poginulo 6-godišnje dijete

Jutros oko 5 sati, na autocesti A1 kod Nadina, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan automobil. Nakon nesreće u zadarsku bolnicu prevezene su tri ozlijeđene osobe, dvije žene i 6-godišnje dijete, koje je u bolnici preminulo, izvijestila je zadarska policija.

Jutros oko 5 sati, na autocesti A1 kod Nadina, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovao jedan automobil. Prema prvim informacijama, 55-godišnji državljanin Slovenije upravljao je automobilom austrijskih nacionalnih oznaka u smjeru sjevera te u jednom trenutku izgubio nadzor nad automobilom i udario u zaštitnu ogradu.

Nakon nesreće u zadarsku bolnicu prevezene su tri ozlijeđene osobe, dvije žene (54, 26) i dječak (6), koji je u bolnici preminuo.

Protiv vozača će biti podnijeta kaznena prijava. Prema svemu sudeći vozač je zaspao za upravljačem, a što je točno uzrok nesreće bit će poznato nakon policijskoga očevida. Neslužbeno, u vozilu je bila obitelj porijeklom iz BiH, a u vozilu su uz 55-godišnjega vozača bili njegova supruga, kći i unuk.

Komentari