U studenome jesensko plesno natjecanje na Višnjiku

U studenome jesensko plesno natjecanje na Višnjiku

Foto/Toni Pajkin

Sportski centar Višnjik bit će domaćin ovogodišnjeg jesenskog plesnog natjecanja „Fall For Dance Zadar 2018”. Održat će se u subotu,10.studenoga. Cilj je djeci sudjelovanje na natjecanju, promicati ples i različite plesne discipline na području Grada Zadra, Zadarske županije i Hrvatske.

Ljubav prema plesnoj umjetnosti i poznanstvo organizatora ,Kristine Alaburić, Anđele Bugarija Vinka Radovčića i Ive Burčul dovelo je do zajedničke organizacije natjecanja.


Cilj  je omogućiti svoj djeci sudjelovanje na natjecanju, ali i promicati ples i različite plesne discipline na području Grada Zadra, Zadarske županije i cijele Hrvatske.


Prijaviti se mogu svi kojima je želja sudjelovati na ovakvom događanju u kategorijama SOLO, DUO, TRIO i GRUPE, a nagrade se dodijeljuju za prvo, drugo i treće mjesto u dobnim kategorijama : MINI do 7 godina,  JUNIORI 7-11 godina, MLADI 12-16 i SENIORI:17+.


plesnim stilovi; BALLET, CONTEMPORARY, ACROBATIC DANCE, SHOW DANCE, JAZZ DANCE, LYRICAL, STREET DANCE,  MTV COMMERCIAL, DANCEHALL, URBAN MOVEMENT, OPEN, HIP HOP, KRUMP,  WAACKING, LOCKING, VOGUE, HOUSE, AFRO DANCE, BREAK DANCE, TAP DANCE,  MODERN, CHARACTER, MUSICAL THEATER, TWIRLING,  ZUMBA, CHEERLEADING, MAJORETTE, BOLLYWOOD, FOLK/ETHNIC BELLY DANCE/ORIENTAL, BELLY DANCE SHOW/ORIENTAL , LATIN DANCE, BACHATA, SALSA, DISCO DANCE i ostale plesne kategorije.


Ove godine očekuju nas i gosti iznenađenja u prostoru Sportskog centra na Višnjiku , koji će otvoriti samo natjecanje sa početkom u 15sati.

Komentari