Upišite klince u Ljetnu školu u Telašćici

Upišite klince u Ljetnu školu u Telašćici

foto: ztkzd

Zajednica tehničke kulture Zadarske županije u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Telašćica i ovog ljeta provodi projekt Ljetne škole Zajednice tehničke kulture "Telašćica 2018.".Sudionici škole su učenici viših razreda osnovnih škola iz Zadarske županije.

Osnova projekta je sedmodnevni boravak djece u Parku prirode Telašćica u kojem 7 različitih udruga Zajednice tehničke kulture organizira zanimljiv, zabavan i edukativan program za djecu i to u neposredno prirodnom ambijentu.

Misija projekta je popularizirati kreativni rad, stvaralaštvo, sport i svrsishodno angažiranje u slobodnom vremenu, probuditi interes da kroz upoznavanje s radom udruga i sami u budućnosti vide svoje mjesto u njima te mogućnost djelovanja kroz udruge za zajednicu.

Ljetna škola se odvija u kampu u Parku prirode Telašcica te se djecu na taj način približava i prirodnom bogatstvu Zadarske županije kroz iskustvo i cjelodnevne boravke u prirodi.

Udruge uključene u program au Ronilački klub „KPA Zadar", Radio klub „Zadar", CB Radio klub"Donat", Aero klub Zadar, Foto kino video klub „Zadar", Hrvatska gorska služba spašavanja - Stanica Zadar i Astronomsko astronautičko društvo „Zadar" - poručuju iz Zajednice tehničke kulture.

Komentari