Zaštitimo Zrmanju i njene pritoke!

Zaštitimo Zrmanju i njene pritoke!

Zrmanja Adventures Festival održat će se od 27. do 29. travnja, s porukom Zaštitimo Zrmanju i njene pritoke! Nastupa splitski TBF. Ova turističko sportska manifestacija teži promociji posebnog oblika sportskog, seoskog i izletničkoj turizma.

Prije desetak dana s ponosom smo objavili kako je manifestaciju Zrmanja Adventures Festival, prepoznala je i WWF Adria – svjetska nevladina organizacija za zaštitu prirode te će ovogodišnji festival ujedno biti dijelom višegodišnje nacionalne kampanje „Naše rijeke, naše blago!” s ciljem zaštite hrvatskih rijeka od štetnih projekata izgradnje neodrživih hidroelektrana - poručuje organizacijski tim Zrmanja Adventures Festivala.

Namjera je organizatora da festival uz uživanje u netaknutoj prirodi pruži sudionicima dobru zabavu, a to osigurava koncert megapopularne spliske grupe TBF. Nastupit će u subotu, 28. travnja, nakon dodjele medalja pobjednicima Traila Tri rijeke, u centru Obrovca, na nogometnom igralištu uz samu rijeku Zrmanju. Vjerujemo da će ovo i za one koji su u njihovoj glazbi uživali više puta, biti jedinstven doživljaj.

Novost je i mogućnost da sudionici,  uz prijavu na bilo koju disciplinu, borave u za tu priliku organiziranom kampu (sa sanitarnim čvorom), bez dodatnih troškova, u centru Obrovca.

Zrmanja Adventures Festival održat će se od 27. do 29. travnja, s porukom Zaštitimo Zrmanju i njene pritoke! Ova turističko sportska manifestacija teži promociji posebnog oblika sportskog, seoskog i izletničkoj turizma, a posebice predstavljanju južnih padina Velebita, rijeke Zrmanje i Krupe s pritokama, te bukovačkog krša i prepoznavanja njegovog velikog potencijala.Festival će 2018. godine u tri dana kroz izvedbu StandUpPaddle štafete, Trail-a Tri rijeke i Rafting regate pokazati svu ljepotu ovog prostora.

Komentari