Aktualni sat

Aktualni sat

Politika, društvo

Svake srijede od 12.10 sati govorimo o aktualnim političkim zbivanjima i temama koje zaokupljaju hrvatsku i svjetsku javnost. Uživo s gostima razgovaraju urednici Žana Morović Rudić i Vladimir Šetka.

Blues session

Blues session

Glazba

Kroz rani country i urbani blues, te onog prije II Svjetskog rata, preko modernog 50. godina i rock bluesa 60.70.80. i 90. godina prošlog stoljeća te bluesa novog milenija vodimo vas u emisiji Blues session.

Cro top

Cro top

Glazba, zabava

Svakog petka slušamo najnovije hitove s hrvatske glazbene scene .

Dnevnik

Dnevnik

Vijesti

U Dnevniku Radio Zadra objavljujemo najvažnije događaje u Zadru i županiji Zadarskoj .

Egzotika FM - glazbena emisija

Egzotika FM - glazbena emisija

Glazba, zabava

Egzotika fm je emisija u kojoj dajemo priliku neuobičajenim glazbenim smjerovima kao što su chill out, bossa nova, elektronička glazba, lounge, ethno beat, modern jazz, world music itd. Budite s nama srijedom od 20:15.

Grintalica

Grintalica

Društvo, život, kontakt

Svaki petak od 10:15 sati u eteru Radio Zadra građani grintaju. Grinta se na telefon 314 315. Recite javno u programu što ste uočili u gradu i županiji, smeta vam i mislite da oni koji su odgovorni ne rade svoj posao.

Hot urban Hits

Hot urban Hits

Glazba, zabava

Hot urban hits predstavlja aktulane svjetske hitove. Najnovije svjetske hitove slušamo svaki četvrtak od 20 sati. Saznajte koje su novosti u svjetskoj glazbenoj industriji, tko je među najboljim izvođačima i koje su najbolje pjesme.

Jutro uz Radio Zadar

Jutro uz Radio Zadar

Vijesti, glazba, kultura, zabava, sport, religija, društvo, mozaik, tehnologija

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Kulturoskop

Kulturoskop

Kultura, umjetnost

Svakog utorka i četvrtka u Kulturoskopu od 16.15 sati s vama je Maja Milin. Donosi vam pregled događaja i novosti u kulturnom životu Zadra, Zadarske županije i Hrvatske. Razgovore s umjetnicima, osvrte i najave.

Mikrofonija

Mikrofonija

Glazba, zabava

Svakog petka u 20:15 u eteru Radio Zadra donosimo ugođaj s najpoznatijih koncertnih nastupa vaših omiljenih grupa i izvođača. Saznajte kako se na bini mijenjala glazbena povijest i nakon kojih i čijih izlazaka na pozornicu je nastup uživo postao spektakl, više od svirke - show.

Mjesto pod suncem

Mjesto pod suncem

Ekologija

Emisija Radio Zadra o ekologiji. Poslušajte kako živjeti u skladu sa svime što nas okružuje. Slušajte nas svaku srijedu od 13 sati i 15 minuta. Budite uz nas. Urednica i voditeljica je Dorotea Perović.

Music box

Music box

Glazba, zabava

Vikendom od 13.15 slušajte o novitetima iz svjetske glazbene industrije, domaće glazbene kuhinje a podsjećamo i na bljeskove iz glazbene prošlosti. Emisiju vode Silvi Končurat i Toni Dunatov, priprema je i producira Denis Ostrogonac.

Oglasi Radio Zadra

Oglasi Radio Zadra

Dokumentarni program

Svaki dan od 09.15 do 09.30 sati oglašavajte u eteru Radio Zadra. Ukoliko nešto prodajete ili kupujete, želite razmijniti, tražite ili ste izgubili, nazovite nas na na telefon (023) 314-315. Neka se Vaš (o)glas čuje.

Pomorska večer Radio Zadra

Pomorska večer Radio Zadra

Gospodarstvo, život

Jedna od najdugovječnijih emisija Prvog programa Hrvatskoga radija o moru i ljudima uz more, koja se emitira iz centara HRT-a: Dubrovnika, Pule, Zadra, Splita i Rijeke. Svakog petog ponedjeljka u našem programu slušajte zadarsku "Pomorsku večer".

Popodne uz Radio Zadar

Popodne uz Radio Zadar

Popodnevni program Radio Zadra donosi u vaše domove najbolju domaću i stranu glazbu. Poslušajte naš glazbeni vremeplov Rollercoaster. Po vlastitom izboru u emisiji Zlatna Ribica slušate svoje glazbene želje, a od 18 do 19 sati donosimo novosti s glazbene scene sa svih strana svijeta.

Poziv na bis

Poziv na bis

Glazba, kultura, zabava

Poslušajte tonske zapise koncerata u produkciji Radio Zadra i Hrvatskoga radija snimljene diljem Hrvatske. Najbolje glazbene izvedbe uživo s naših pozornica, donosimo vam ponedjeljkom od 20 sati i 5 minuta.

Pozor pozornica

Pozor pozornica

Glazba, kultura, umjetnost

"Pozor, pozornica!" emitira se dan uoči dramskog ili koncertnog gostovanja u sklopu programa HNK Zadar, i to u vremenu od 11:15 sati. Razgovaramo s glumcima, redateljima, glazbenicima, dirigentima. U emisiji "Pozor, pozornica!" HNK Zadar nagrađuje naše slušatelje ulaznicama za predstave i koncerte.

Rollercoaster

Rollercoaster

Glazba, zabava

Rollercoaster je glazbeni vremeplov u kojem vas svakog radnog dana od 13.20 vodimo kroz povijest pop glazbe. Podsjećamo na najvažnije autore, izvođače i ono što je obilježilo suvremenu zabavno-glazbenu povijest.

Sport info

Sport info

Sport

Svaki dan u 14.45 donosimo pregled sportskih događaja iz Hrvatske i svijeta .

Stare pjesme

Stare pjesme

Glazba, kontakt

Stare pjesme - putovanje kroz glazbenu povijest po vašim željama. Podsjetite se pjesama za koje vas vežu lijepe uspomene i podijelite ih s nama uz pjesmu. Očekujemo vas na svake srijede od 20 sati. Nazovite 023/ 314 - 315.