Najave: Stvarnost prostora

Srijeda, 25.04.2018 16:03

Razgovor s Goom Hasegawom

Nakon što smo u prethodnim emisijama čuli razgovore koje je japanski arhitekt Go Hasegawa vodio s trojicom švicarskih arhitekata, Peterom Maerklijem, Valeriom Olgiatijem i Pascalom Flammerom - koji su nastali unutar njegova istraživanja uloge povijesti u suvremenoj arhitekturi te objedinio u knjizi razgovora s deset europskih arhitekata i objavio 2015. u Japanu - danas poslušajte razgovor sa samim Goom Hasegawom.

Srijeda, 02.05.2018 16:03

Rebekka Kiesewetter: Izdavaštvo kao kritička praksa prostora i oprostorivanja

Današnjom emisijom Stvarnost prostora počinjemo novi ciklus autorice Ane Dane Beroš koji donosi izbor tekstova o kritičkim prostornim praksama. U emisiji ćemo slušati tekst "Izdavaštvo kao kritička praksa prostora i oprostorivanja" švicarske autorice, kustosice i istraživačice Rebekke Kiesewetter.

Srijeda, 09.05.2018 16:03

Ana Dana Beroš i Mika Savela: Izdavaštvo između formata, tema i tehnologija

Današnjom emisijom Stvarnost prostora nastavljamo ciklus autorice Ane Dane Beroš koji donosi izbor tekstova o izdavaštvu kao kritičkoj prostornoj praksi. U današnjoj emisiji slušat ćemo izbor izjava međunarodnih aktera arhitektonske kulturne produkcije "Izdavaštvo između formata, tema i tehnologija" koji potpisuju Mika Savela, glavni urednik časopisa Finnish Architectural Review, i Ana Dana Beroš.


Stvarnost prostora
Stvarnost prostora

HRT – HR 3 — Društvo, umjetnost

Arhitektura, urbanizam, javni prostor, umjetničke akcije u javnom i o javnom prostoru teme su o kojima se govori u emisiji Stvarnost prostora. Urednik: Evelina Turković Autori: Ana Dana Beroš, Tomislav Pavelić, Vesna Vuković, Frano Petar Zovko

Najave
Razgovor s Goom Hasegawom

Razgovor s Goom Hasegawom

Srijeda, 25.04.2018. 16:03 - 16:35

Nakon što smo u prethodnim emisijama čuli razgovore koje je japanski arhitekt Go Hasegawa vodio s trojicom švicarskih arhitekata, Peterom Maerklijem, Valeriom Olgiatijem i Pascalom Flammerom - koji su nastali ...

Rebekka Kiesewetter: Izdavaštvo kao kritička praksa prostora i oprostorivanja
Srijeda, 02.05.2018. 16:03 - 16:32

Ana Dana Beroš i Mika Savela: Izdavaštvo između formata, tema i tehnologija
Srijeda, 09.05.2018. 16:03 - 16:31

Sve najave