Gladne uši

U Gladnim ušima se o odabranoj temi ili neobičnim pitanjima priča na pristupačan i razumljiv način iz raznih rakursa. Svakoga tjedna sudjeluju eminentni gosti iz zabavnih, kulturnih i političkih segmenata društva.

DANAS U GLADNIM UŠIMA NA DRUGOM HR OD 10:15 - 14:00 GOSTUJU:

 

EDO PEZZI

Konačno je u život krenula i najveća reportaža Ede Pezzija, ona s nazivom 'Neispričane priče', skup pripovjetki legendarnog splitskog radijskog i TV sportskog novinara, koje su nedavno promovirane u njegovom, kako ga je Edo nazvao, dnevnom boravku, prepunom salonu splitskog hotela Park.

Na 320 stranica, uz brojne crnobijele i kolor fotografije, legenda našeg novinarstva Edo Pezzi bilježi manje poznata događanja i šušur koji je pratio utakmice koje je izravno prenosio iz Splita i cijelog svijeta.

 

Dr. sc. JASMINKA SAMARDŽIJA

autorica prve motivacijske knjige u regiji '100 hrvatskih lidera'.

Lideri u knjizi u intervjuima iznose put do uspjeha u različitim djelatnostima – bankarstvu, konzaltingu, industriji, umjetnosti, medijima, sportu...

Knjiga je odličan putokaz mladima jer pruža informacije iz prve ruke, pruža optimizam, ukazuje na nužnost proaktivnosti i ulogu hrabrosti koja je nezaobilazna u privatnom i poslovnom uspjehu.

 

VIŠNJA BITI

Jučer je u Ministarstvu socijalne politike i mladih povodom obilježavanja Konvencije o pravima djeteta održana svečana dodjela Nagrade za promicanje prava djeteta u 2013. godini, na kojoj je potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić uručila nagradu za životno djelo za promicanje prava djeteta našoj kolegici Višnji Biti, dugogodišnjoj radijskoj i televizijskoj novinarki i urednici.