Emisija 08.11.2018.

Emisija 08.11.2018.

Garavi (press foto Croatia Records)

Dominik & Co. objavili novi singl i pripremaju nastup na osječkom koncertu Parnog valjka gdje će nastupiti kao predizvođač. Gost emisije je Osječanin Ibrahim Muslić koji je prije desetak dana predstavio prvu pjesmu. Garavi obradili Garavi sokak. Kas ima novu pjesmu i videospot.

Barbara DautovićSve će biti odlično  (2016.)

Dominik – Dok čujem ti glas (*NOVO*)

Igor DelačLjubav  (2018.)

Ibrahim Muslić – Čovjek što te volio (GOST emisije)

KasFalit ću ti ako odem (*NOVO*)

GaraviAjde dođi mi (*NOVO*)
…………………………………………………………….………………………

Dominik Blaževac – Dok čujem ti glas
Svoj glazbeni put novom pjesmom nastavlja Dominik Blaževac. ''Dok čujem ti glas'' je njegova prva autorska pjesma, glazbu i tekst je napravio u suradnji sa Željkom Zovkom potpisuje sve prethodne singlove objavljene u protekle dvije godine.
U iduću subotu, 17. Studenog Dominik će uz pratnju svog benda nastupiti kao predizvođač na koncertu Parnog valjka u osječkoj dvorani Gradski vrt. ''Dok čujem ti glas'' je Dominikov 6. singl, a čitav album stiže iduće godine.

Kas - Falit ću ti ako odem
Nakon naporne i uspješne godine dečki iz Kasa predstavljaju nam svoj novi spot. Pjesmu ''Falit ću ti ako odem'' potpisuje već prepoznatljiv autorski tandem, osvajači 6 Porina, popularna Mia Dimšić i Damir Bačić čiji je zvuk već svima dobro znan. Ovo nije prva suradnja Mije Dimšić i Kasovaca. Mia je napisala naslovna pjesma njihovog aktualnog albuma ''Danas smo kraljevi'' koji je nominiran za Porin u svojoj kategoriji za album godine. Spot za pjesmu ''Falit ću ti ako odem'' Kas je snimao u gradu Osijeku, na lijevoj obali Drave te u okolici grada gdje jesenje boje upotpunjuju ovu prekrasnu ljubavnu priču.

Garavi - Ajde diđi mi
TS Garavi objavio je pjesmu ''Ajde dođi mi'' koju u originalu izvodi Garavi Sokak, a napisao ju je legendarni Bane Krstić. Obradu starog hita Garavi su začinili i ubrzali te u aranžmanu člana benda, Denisa Marguša i producenta Zvonimira Domazeta, napravili pravu pop tamburašku pjesmu koja s lakoćom ulazi u uho. Ovo je već druga suradnja Garavih i Krstića. Naime, u rujnu prošle godine, Garavi su objavili Banetovu autorsku pjesmu ''Četkica''.

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama. Podsjećamo se glazbom i onih domaćih pjevača i autora koji više i nisu stvaralački aktivni.

O emisiji Ravno do vas

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Pročitaj više

Ravno do vas
Ravno do vas

HRT – Radio Osijek — Glazba, zabava

Pratimo događanja na glazbenoj sceni Slavonije i Baranje. Predstavljamo nova glazbena ostvarenja izvođača iz panonskog dijela Hrvatske. Gostuju glazbenici koji nam najavljuju svoje nove pjesme i aktivnosti, te planove u svojim karijerama.

Najave

Ravno do vas

Četvrtak, 25.04.2019. 14:15 - 14:50

Od Marka i Matka doznajemo priču Jovalius benda koji je nakon devet godina djelovanja objavio prvi autorski singl. Podsjećamo na osječkog kantautora Darija Plevnika.

Sve najave
Poslušajte

Emisija 18.04.2019.
Četvrtak, 18.04.2019 18:30

Emisija 11.04.2019.
Četvrtak, 11.04.2019 18:30

Emisija 04.04.2019.
Četvrtak, 04.04.2019 18:30

Emisija 28.03.2019.
Četvrtak, 28.03.2019 18:30