Arhiva slušaonice - Znanost i društvo

HRT – HR 3 — Srijeda, 07.08.2019 13:00

Emisija 07.08.2019.

Nove spoznaje o hranjivosti voda i općenito o ekologiji Jadrana tema su ove emisije u kojoj sudjeluju dr. Mirna Batistić, dr. Nenad Jasprica i dr. Rade Garić, iz Instituta za istraživanje mora i priobalja u Dubrovniku.

HRT – HR 3 — Srijeda, 10.07.2019 13:00

Komarci 10.07.2019.

HRT – HR 3 — Srijeda, 03.07.2019 13:00

Emisija 03.07.2019.

O djeci, borilačkim sportovima i ozljedama mozga govorimo u ovoj emisiji.

HRT – HR 3 — Srijeda, 26.06.2019 13:00

Začini

Knjige o začinskim biljkama danas nisu rijetkost, međutim na našem tržištu pojavila se knjiga Stjepana Pepeljnjaka i Zvonimira Kozarića, "Začini - mikrobi, antimikrobna svojstva i primjena", priručnik kojega ćete, ako volite hranu i začine, ili ako ste student ili stručnjak za medicinu ili neko drugo srodno područje, vjerojatno često konzultirati. O začinima i njihovim antimikrobnim svojstvima, primjeni u kuhanju i zaštiti hrane i drugim temama u ovoj emisiji govori prof. dr. Stjepan Pepeljnjak. Urednica: Blanka Jergović

Znanost i društvo
Znanost i društvo

HRT – HR 3 — Društvo, znanost

Emisija Znanost i društvo na Trećem programu Hrvatskoga radija .

Najave

Znanost i društvo

Srijeda, 28.08.2019. 13:00 - 13:30

Nakon 50 godina, izišla je druga knjiga o Šibeniku, u predviđenom nizu Posebnih izdanja Muzeja grada Šibenika. O novim spoznajama iz istraživanjima povijesti Šibenika u ovoj emisiji govore urednica zbornika ...

Znanost i društvo
Srijeda, 04.09.2019. 13:00 - 13:30

Sve najave
Poslušajte

Emisija 07.08.2019.
Srijeda, 07.08.2019 13:00

Komarci 10.07.2019.
Srijeda, 10.07.2019 13:00

Emisija 03.07.2019.
Srijeda, 03.07.2019 13:00

Začini
Srijeda, 26.06.2019 13:00