Adria Oil Škrljevo: Barnjak i Jelenković nastavljaju suradnju

Adria Oil Škrljevo: Barnjak i Jelenković nastavljaju suradnju Adria Oil Škrljevo: Barnjak i Jelenković nastavljaju suradnju
Jelenković (Foto: KK Škrljevo) Jelenković (Foto: KK Škrljevo)

Barnjak (Foto: KK Škrljevo)

Košarkaški klub Adria Oil Škrljevo slaže ekipu za iduću košarkašku sezonu. Uprava kluba krenula je od vanjskih pozicija i produžila ugovore s Josipom Barnjakom i Tonijem Jelenkovićem, igračima koji su imali bitnu ulogu u osvajanju šestog mjest au HT Premijer ligi.

Kastavac Josip Barnjak igrat će i petu sezonu za Zelene igrati na bekovskoj poziciji i koševima pridonositi pobjedama Škrljeva. Zadranin Toni Jelenković na poziciji razigrivača, trebao bi ponovno predvoditi napad ekipe sa Škrljeva, te u paru sa Barnjakom biti prva opcija u startnoj petorci trenera Damira Rajkovića.

Zadovoljan sam završenim pregovorima s mojim klubom i potpisom novog ugovora naglasio je Barnjak. "Spremam se individualno i željno očekujem početak priprema polovicom kolovoza. Očekuje nas nastup u HT Premijer ligi i jednoj od regionalnih liga. Smatram da će iskorak u neku od regionalnih liga očvrsnuti ekipu i da će Škrljevo, kao i Gorica prošle godine, nastupom u jačoj ligi biti jača i lakše odigravati utakmice sa slabijim ekipama u HT Premijer ligi. Očekujem da će uprava složiti dobru ekipu, te da ista može napraviti korak više u domaćem prvenstvu", naglasio je Kastavac.

Slično govori i Toni Jelenković, kojem je drago da će i ove sezone igrati s Barnjakom u ekipi. "Prošle sezone, nakon povratka s Islanda, preporodio sam se u Škrljevu. Igranje s Barnijem u paru bilo mi je super. Pred nama je nova sezona i nastup u dva natjecanja. Biti će to test da vidimo što ekipa može kada igra u dva sustava", naglasio je Jelenković.

Komentari