Blitz single 02. 10. 2018. Lady Gaga & Bradley Cooper, Shallow

Blitz single 02. 10. 2018. Lady Gaga & Bradley Cooper, Shallow

Isječak iz videozapisa “Shallow”

Ovaj tjedan u emisiji Blitz single predstavljamo pjesmu “Shallow” koju izvode Lady Gaga i Bradly Cooper u glazbenom filmu “A Star Is Born”, a koja postaje apsolutni hit na top ljestvicama iTunesa i to ne samo u SAD-u.

Radi se o glazbenoj suradnji Lady Gage Coopera, glumca kojeg znamo iz filmova “Mamurluk” i “Silver Lining Playbook”, a moći će se čuti u filmu “A Star Is Born” (“Zvijezda je rođena”) o kojem se već mjesecima priča.

U središtu je filmske priče pjevačica Ally i njezin put do vrha koju sjajno tumači glazbena senzacija Lady Gaga za koju se priča kako je potencijalni kandidat za nagrade Zlatni globus Oscar.

Inače, većina soundtracka filma “A Star Is Born” koji u kina stiže 5. listopada je sačinjen od originalne glazbe koju su djelomice napisali Cooper Gaga, a Bradley je pak inzistirao da glazba u filmu bude snimana uživo.

Lady Gaga koju filmski kritičari hvale zbog uloge Ally otkrila je kako ta filmska priča nije autobiografska.

Ally je žena u 30-ima koja je umorna od showbusinessa i sita komentara da neće nikad uspjeti.”, rekla je Lady Gaga koja je u glazbenoj industriji od svoje 19 godine.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Komentari