Blitz single 16. 10. 2018. Take That, Out Of Our Heads

Blitz single 16. 10. 2018. Take That, Out Of Our Heads

Isječak iz videozapisa “Out Of Our Heads”

Jedan od najuspješnijih boy bandova koji dolazi iz Velike Britanije, Take That, koji je osnovan u Manchesteru 1990. godine, a djeluje i danas, ima novu pjesmu – “Out Of Our Heads”. Zvuče li kao nekad, poslušajte u ovotjednom izdanju emisije Blitz single.

Novi singl grupe Take That je “Out Of Our Heads”', a znamo ih po hitovima kao što su “Back For Good”, “Pray”, “Everything Changes” i “A Million Love Songs”, Take That danas sačinjavaju Gary BarlowHoward Donald Mark Owen, a ne treba zaboraviti da su članovi orginalne postave bili i Jason Orange Robbie Williams

Nakon jednog nastupa u Manchesteru tijekom srpnja ove godine, trio je potvrdio da će tijekom sljedeće godine krenuti na Greatest Hits turneju i na taj način obilježiti 30 godina postojanja benda. Također, tu je i Greatest Hits album nazvan Odyssey koji će biti predstavljen 23. studenog. Uz postojeće pjesame iz bogate diskografije, koje su snimljene u novom ruhu, na novom izdanju naći će se i tri nove, a gosti su Boyz II MenImogen Heap Barry Gibb.

Blitz single po izboru glazbenog urednika Branimira Hercega, kojeg predstavlja Blanka Uzelac, slušajte utorkom u 11:30!

Komentari