Fanaa večeras predstavlja svoj debitantski album

Fanaa večeras predstavlja svoj debitantski album

Isječak slike s Facebook profila

Večeras u riječkom klubu Život mladi riječki autorski bend Fanaa održat će promociju svog prvog autorskog albuma Fonomatik. Uz koncert pripremaju i after party gdje će za Vas birati glazbu, a imati će i goste iznenađenja.

Grupa Fanaa svoje temelje gradi u Rijeci početkom 2017. godine kada dva ljubitelja glazbe odlučuju uzeti stvari u svoje ruke i kreću stvarati vlastitu glazbu. Odlučnom dvojcu i začetnicima benda, gitaristu Andreasu Kornjači i bubnjaru Kristianu Kirinčiću, brzo se pridružuju basist Andro Debelić i vokal Karlo Mihelčić te u takvom postavu kreću s izradom albuma. Prvi single, “Maybe again”, Fanaa izdaje 2018. i time potvrđuje ozbiljnost u glazbenom stvaranju te nagovješćuje nadolazeće pjesme prvog albuma Fonomatik.

Prvi nastup Fanaa bilježi 26.5.2018. u Palachu na eventu “Glazba je čudo” gdje predstavlja prvih 9 pjesama na koje dobiva pozitivne recenzije, pa tako i nominaciju za najbolji demo bend u zadnje dvije godine od strane 40. RiRock festivala. Iako se dečke već moglo čuti na više nastupa, nastup u Životu biti će njihov prvi samostalni koncert pred publikom.

Album Fonomatik službeno će biti objavljen 5. svibnja na Youtube i Bandcamp platformama, a na dan koncerta posjetitelji će moći kupiti CD album po cijeni od 50 kn. Početak je u 23 sata.

Fanaa - Kristian Kirinčić

Komentari