Riječka premijera filma "Comic Sans" uz redatelja i glumce

Riječka premijera filma "Comic Sans" uz redatelja i glumce

Prizor iz filma Comic Sans (Foto: Art-kino Croatia)

Premijera novog filma Nevija Marasovića "Comic Sans", uz gostovanje redatelja, glumica Nataše Janjić i Edite Karađole te producentice Ankice Jurić Tilić, na programu je riječkog Art-kina Croatia u 20 sati.

Na upravo završenom beogradskom FEST-u "Comic Sans" proglašen je najboljim regionalnim filmom, a u redovnu distribuciju kreće 8. ožujka.

Film Nevija Marasovića "Vis-à-vis" došao je u kina 2013. godine s pričom o redatelju koji na izoliranom otoku Visu radi na svom novom filmu pod nazivom "Comic Sans". To garantira metafilmsko iskustvo svima onima koji pogledaju najnoviji Marasovićev uradak.

U komičnom zapletu, iznenadna smrt tetke s otoka Visa povezat će sina, razmaženog zagrebačkog dizajnera Alana, Janko Popović Volarić i oca, šarmantnog umjetnika i bonvivana Brunu, Zlatko Burić, u avanturi života koja će rezultirati nizom tragikomičnih ljubavnih susreta, brodolomom na otoku Jabuka i razotkrivanjem tajne jednog zaboravljenog fonta iz devedesetih.

Na riječkoj premijeri publika će od redatelja Nevia Marasovića, glumica Nataše Janjić i Edite Karađole te producentice Ankice Jurić Tilić moći saznati i detalje zanimljivosti sa snimanja: početak avanture u Kopenhagenu, Nataša u pin-up izdanju, slomljeni nos Janka Popovića Volarića te snimanje na jednom od najnepristupačnijih otoka u Jadranskom moru – Jabuci.

"Comic Sans" je četvrti Marasovićev projekt sniman na otoku Visu, nakon serije "Instruktor" i igranih filmova "Show Must Go On" i "Vis-à-vis", a na programu riječkog Art-kina je do 30. ožujka.

Komentari