U ŠC Višnjik gradi se mini košarkaško igralište, stiže umjetna trava ...

U ŠC Višnjik gradi se mini košarkaško igralište, stiže umjetna trava ...

Foto: Nenad Opačić/ŠC Višnjik

U ŠC Višnjik dosta je živo, stalno se nešto novo radi ili dorađuje već napravljeno. Zadarski biser sjaji punim sjajom na ponos svih onih koji to mjesto redovno posjećuju i u njemu uistinu i uživaju. Planova za dalje je jako puno.

Vrlo skoro s radom bi trebao krenuti sportski vrtić.

„Radovi su gotovi,trebamo dobiti sve potrebne certifikate, vrše se ispitivanja a to je normalna, standardna procedura. Kada sve to dobijemo, vrtić će početi s radom. Zadovoljan sam kako su odrađeni radovi, svi roditelji i djeca vjerujem da će biti zadovoljni a to je najvažnije” - ističe direktor ŠC Višnjik, Denis Karlović.

Pored dječjeg igrališta, točnije iznad mjesta gdje su postavljeni stolovi za stolni tenis još se nešto radi.

„U fazi smo da završavamo ovaj dječji park. Veliki je interes za njega, pun je djece i roditelja a to je ono što nas veseli. Radimo mini košarkaško igralište za djecu do osam godina, pri kraju smo s anti stres podlogom i dobit ćemo još jedno mjesto za naše najmlađe”.

Športski centar Višnjik d.o.o. pokrenuo je postupak javne nabave male vrijednosti, u predmetu nabave umjetne trave ( travnjaka ) na nogometnom igralištu.

„Natječaj je završio, otvorene su ponude, ide sada petnaestak dana žalbena procedura. Zadovoljan sam cijenom koju smo postigli. Taj teren će imati certifikat međunarodne nogometne federacije tako da ćemo tu moći dovoditi razne ekipe na pripreme. Ono što je najvažnije, nogomet je ipak najpopularniji sport a i sada na tom terenu kakav je da je svakodnevno trenira dnevno više od 900 djece iz raznih klubova. Oni će sada s tim terenom i svlačionicama koje se grade dobiti napokon normalne uvjete.

Hotel se nameće kao nešto što je neophodno ŠC Višnjik.

„Za hotel postoji ogroman interes. Neki investitori su već bili u gradu na razgovorima. Preduvjet hotela je izmjena i dopuna urbanističkog plana, nadam se da će to biti uskoro. Hotel bi bio točka na „i” cijelog Višnjika da budemo jedan od najboljih sportskih centara u Europi”.

Olimpijski bazen.

"Ta priča stoji, također, sve to ide u dogovoru s gradom. Razgovori se vode, tu je zamišljen i akva parka, vidjet ćemo”.

Sanitarni čvor za rekreativce, izgradnja pri kraju.

„U sljedećih petnaestak dana će biti gotov, s tim ćemo onda napraviti zaista optimalne uvjete za sve naše rekreativce koji koriste u velikoj mjeri sve otvorene terene u našem centru svakog dana”.

Završetak teniskih terena.

„Teniski tereni, ova tri će biti gotova vrlo skoro, uskoro ide i završni sloj i to će sve biti gotovo kroz dva tjedna. Uspjeli smo i tu priču uspješno doraditi, deset terena ćemo imati na raspolaganju i to je odlično za sve ljubitelje tenisa u našem gradu kojih je sve više”.

 

Komentari