UGOVOR NA TRI GODINE Ivan Perinčić novi je trener KK Zadra!

UGOVOR NA TRI GODINE Ivan Perinčić novi je trener KK Zadra!

Ono što je proteklih dana bilo u zraku, sada je i potvrđeno. Ivan Perinčić novi je trener Košarkaškog kluba Zadar. 44-godišnji zadarski stručnjak s klubom je potpisao ugovor na tri godine. Puno sreće Ivane!

Perinčić je u Zadar stigao u lipnju 2020., kao pomoćnik Veljku Mršiću te je u toj ulozi i odradio prošlu sezonu. Osim toga, u dijelu sezone dok je Mršić bio odsutan zbog problema uzrokovanih koronavirusom, bio je i u ulozi glavnog trenera, koju će sada i službeno preuzeti.

Prije dolaska u Zadar radio je u Cedeviti, Zaboku i Gorici.

 

- Sretan sam i ponosan. Zadar je moj klub, klub koji ima posebno mjesto u mojoj obitelji i ovo je za mene velika čast i obveza. Hvala upravi kluba na čelu s Ivanom Mijolovićem na ukazanom povjerenju, dat ću sve od sebe da ga opravdam i da KK Zadar nastavi uzlaznom putanjom. Hvala i Veljku Mršiću na odličnoj suradnji i fantastičnoj prošloj sezoni - kratko nam je kazao Perinčić.

Stručni stožer za sada još nije formiran, no uz kondicijskog trenera Marija Mandira bit će tu i najmanje jedan pomoćnik, najvjerojatnije ili Domagoj Kujundžić, bivši trener Osijeka, ili Toni Dijan.

 

Što se igrača tiče, Perinčićeva prva želja je razgovor s Dominikom Mavrom i Justinom Carterom, čiji bi eventualni ostanak u klubu uvelike olakšao slaganje momčadi za sljedeću sezonu.

Komentari