Emisija 02.03.2020.

Emisija 02.03.2020.

ARC Top 40 donosi službenu top-listu stranih singlova u Hrvatskoj. Ovoga tjedna analiziramo zbivanja na kompletnoj listi ARC 100. S najvećim svjetskim hitovima, dolazi pogled na albume koje su objavili Ozzy Osbourne, Disclosure i Lil Baby. Chart Xtra izvode Lady Gaga, SZA feat. Justin Timberlake, Taylor Swift, Jax Jones, Martin Solveig & Raye, BTS feat. Sia i Duck Sauce feat. A-Trek & Armand Van Helden. Budite uz nas! :-)

Airplay Radio Chart mjeri popularnost i prisutnost izvođača i njihovih pjesama u programima domaćih radijskih stanica. Analiziramo svjetske glazbene trendove i prepoznajemo traženost singlova i umjetnika na domaćem prostoru. Tako gradimo i pristup radijskoj kreaciji popularne glazbe.

______________________________________________________________

sadržaj podcasta:

0:01:01 Chart Xtra 1 -> Lady Gaga
0:18:28 Telegraf
0:31:24 Glazbeni putokaz -> Disclosure - 'Ecstasy'
0:35:40 Chart Xtra 2 -> SZA feat. Justin Timberlake
0:46:50 Telegraf
0:59:27 Chart Xtra 3 -> Taylor Swift
1:16:27 Fan Info -> Fatboy Slim u Zagrebu
1:33:47 Odbrojavanje -> Pregled noviteta na ARC 100
1:35:26 Glazbeni putokaz -> Ozzy Osbourne - 'Ordinary Man'
1:43:17 Chart Xtra 4 -> Jax Jones & Martin Solveig feat. Raye
2:00:38 Chart Xtra 5 -> BTS feat. Sia - 'ONE'
2:06:05 Odbrojavanje -> ARC Top 10 + ARC Br. 1 The Weeknd
2:12:02 Chart Xtra 6 -> Drake____________________________________________________________


Airplay Radio Chart je nastao na temelju zbroja emitiranja stranih pjesama u programima radijskih stanica širom Hrvatske prema podacima servisa 1Played.

Aktualni izvještaj Airplay Radio Charta potražite na stranici ARC 100.

 

 

 

ARC Top 40 je svijet nove glazbe. 

Naše prve preference su najtraženiji umjetnici i njihove pjesme. Naši osnovni smjerovi ogledaju se u dinamici radijske produkcije i atraktivnoj prezentaciji najtraženijih glazbenika i njihovih radova. U komunikaciji putem društvenih mreža, pronalazimo mjesta za umjetnike koji nas sve zajedno inspiriraju i donose novu kvalitetu u naš doživljaj glazbe. Neovisno o kojem glazbenom smjeru se radi i bez obzira je li riječ o albumima ili pojedinačnim pjesmama. 

Naše bogatstvo su naši slušatelji. Zajedno sa svima koji su uz nas, radujemo se, pričamo, smijemo se, komentiramo, igramo se i darujemo - glazbenim albumima, ulaznicama za koncerte, upoznavanjima s umjetnicima sa svjetske glazbene scene i svim onim malim stvarima koje pamtimo da ostanu dijelom naših svakodnevnih svijetova.

ARC Top 40 je radijski chart show s najvećim svjetskim hitovima. 

Tijekom trajanja programa razgovaramo sa svjetskim glazbenim zvijezdama, informiramo o zbivanjima na svjetskoj glazbenoj sceni, osluškujemo poslovne vijesti iz inudstrije zabave i dotičemo se svakodnevnog života najtraženijih glazbenika. 

novinarka i voditeljica:
Monika Lelas

autor i producent:
Goran Komerički

__________

Facebook: Airplay Radio Chart
Twitter: AirplayChart
YouTube: Airplay Radio Chart
Blog: airplayradiochart.com
__________

 

O emisiji ARC Top 40

ARC Top 40 je radijski chart show s najvećim svjetskim hitovima. Tijekom trajanja programa donosimo tjedni izvještaj Airplay Radio Charta, informiramo o zbivanjima na svjetskoj glazbenoj sceni i osluškujemo poslovne vijesti iz industrije zabave. Emitira se svakoga ponedjeljka od 18:35 do 21 sat.

Pročitaj više

ARC Top 40
ARC Top 40

HRT – HR 2 — Glazba

ARC Top 40 je radijski chart show s najvećim svjetskim hitovima. Tijekom trajanja programa donosimo tjedni izvještaj Airplay Radio Charta, informiramo o zbivanjima na svjetskoj glazbenoj sceni i osluškujemo poslovne vijesti iz industrije zabave. Emitira se svakoga ponedjeljka od 18:35 do 21 sat.