Dinamo u novim dresovima u obranu domaćih naslova i po Ligu prvaka

Dinamo u novim dresovima u obranu domaćih naslova i po Ligu prvaka

Matija Habljak / PIXSELL

Prvi domaći dres je plavi s okomitim bijelim linijama u retro stilu, gostujući je žuti, a europski u tamno plavoj boji sa žutim detaljima. Novost je i treća zvjezdica iznad grba, svaka predstavlja po 10 osvojenih naslova prvaka.

U ulozi manekena na promociji ispred klupskog fan shopa u Jurišićevoj ulici u Zagrebu našli su se prvotimci Arijan Ademi, Dominik Livaković, Dinko Horkaš, Kevin Theophille-Catherine, Emir Dilaver, Nikola Moro, Amer Gojak, Antonio Marin, Mislav Oršić, Bruno Petković i Lovro Majer. Promociju je pratio trener Nenad Bjelica koji je otkrio svojeg favorita:

- Plavo-žuti, futuristički dres mi se najviše sviđa.

Bjelica je komentirao i suparnika u drugom kvalifikacijskom kolu za Ligu prvaka, gruzijskog predstavnika Saburtalo koji je u dvije utakmice izbacio Sheriff iz Tiraspola kojeg vodi Zoran Zekić i u čijim redovima igraju četvorica hrvatskih igrača. Nakon 3:0 u prvoj utakmici za Gruzijce, Moldavci su nakon samo 11 minuta u uzvratu imali 3:0, ali su u drugom poluvremenu primili pogodak i ispali.

- Gledali smo Saburtalo, vrlo dobra ekipa, imali su dobru gostujuću utakmicu, malo lošiju domaću utakmicu. Ekipa su s puno mladih, hitrih igrača, nepredvidiva ekipa. Vjerujem da ćemo biti bolji, ali jako ćemo ozbiljno prihvatit utakmicu.

Opširniju Bjeličinu izjavu o dresovima i Saburtalu poslušajte u nastavku:

Bjelica o dresovima i Saburtalu