Ruža Janjiš u Music pubu Zlatka Turkalja predstavila svoj prvi singl

Ruža Janjiš u Music pubu Zlatka Turkalja predstavila svoj prvi singl

Ruža Janjiš danas je u radijskoj emisiji Music pub Zlatka Turkalja na Drugom programu Hrvatskoga radija premijerno predstavila svoj novi singl „Neke dane“. To je prva pjesma koju je Ruža objavila nakon pobjede u drugoj sezoni showa „The Voice – Najljepši glas Hrvatske“.

Autori su joj nudili razne pjesme, ali njoj se najviše svidjela pjesma Brune Kovačića „Neke dane“ koju je na kraju odabrala kao prvi singl. „Došlo je pedesetak pjesama, što domaćih autora, što stranih. Dosta pjesama mi se nije svidjelo. Odabrali smo dobitnu kombinaciju“, rekla je Ruža koja bi voljela da se na njezinom prvom albumu nađe i koja njezina autorska pjesma.

Autor pjesme „Neke dane“, Bruno Kovačić, bio je član orkestra koji je u showu The Voice pratio natjecatelje. „Ruža je mnogima odmah prirasla srcu i jako smo se veselili kada je na koncu pobijedila“, rekao je Kovačić koji je Universal Musicu poslao dvije pjesme za Ružu. Kada su Ruža i njezin tim odabrali upravo njegovu pjesmu „Neke dane“, za kreiranje aranžmana zadužen je austrijski producentski dvojac Echopilot. „Oni su predložili nešto drugačije rješenje dijela melodije. Vidio sam da se radi o profesionalcima koji barataju materijom“, dodao je Kovačić.

„Florian i Martin iz Echopilota radili su produkciju, a kod njih sam i snimila vokal. Super smo se skompali i skužili. Nadam se da je ovo tek početak naše suradnje“, rekla je Ruža koja je otkrila Turkiju da je dobila puno komplimenata za interpretaciju pjesme Toše Proeskoga „Bože brani je od zla“ koju je izvela u polufinalu The Voicea. „Uspoređivali su me s Tošom, no ja ne bih išla toliko daleko. Volim Tošu, ali jedan je Toše i jedna je Ruža“, rekla je simpatična Osječanka koja bi voljela nastupiti na Eurosongu poput Nine Kraljić, pobjednice prve sezone natjecanja The Voice. „Voljela bih pjevati na toj pozornici i iskusiti sve to. Imam i što pokazati – komad žene. Ne treba mi nikakva dodatna oprema“, našalila se Ruža.

Od 15. srpnja pjesma Ruže Janjić „Neke dane“ bit će dostupna putem YouTubea i drugih servisa, a dotad ju ekskluzivno možete čuti na Drugom programu Hrvatskoga radija.