SP, skupina A - Pletikosa: Bilo bi začuđujuće da Urugvaj ne bude prvi

SP, skupina A - Pletikosa: Bilo bi začuđujuće da Urugvaj ne bude prvi

Stipe Pletikosa (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Rusi imaju dosta problema, ozlijedio se Kokorin i ne vlada veliki optimizam oko reprezentacije uoči Svjetskog prvenstva. Bilo bi začuđujuće da Urugvaj ne osvoji skupinu s obzirom na kvalitetu igrača, ali tu je i Egipat sa Salahom, možda i najboljim igračem svijeta prošle sezone, rekao je Pletikosa.

SP, SKUPINA A: RUSIJA, SAUDIJSKA ARABIJA, EGIPAT, URUGVAJ. 1. kolo: Rusija - S. Arabija, Egipat - Urugvaj. 2. kolo: Rusija - Egipat, Urugvaj - S. Arabija. 3. kolo: Urugvaj - Rusija, S. Arabija - Egipat.

Sve utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji moći ćete pratiti u izravnim prijenosima u programu Hrvatskoga radija. Uoči početka natjecanja, naši novinari napravili su analizu i predviđanja svake skupine s relevantnim sugovornicima, iskusnim igračima, trenerima i komentatorima.

Stipe Pletikosa bivši je hrvatski reprezentativni vratar, drugi po broju nastupa za Vatrene, koji je dobar dio svoje karijere proveo upravo u Rusiji, braneći za Spartak iz Moskve, a potom i Rostov. 

Kakva je snaga domaćina Rusije, vlada li optimizam, što može Egipat sa Salahom, je li Urugvaj favorit za prvo mjesto te postoji li mogućnost da Saudijska Arabija nekoga iznenadi, poslušajte u razgovoru sa Stipom Pletikosom za emisiju Sport i glazba!

SP, skupina A: Stipe Pletikosa, pripremio Marko Miličić