SP, skupina B - Ivković: Španjolska ispred Portugala

SP, skupina B - Ivković: Španjolska ispred Portugala

Tomislav Ivković (Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell)

Na prvi pogled, skupina u kojoj su Portugal i Španjolska veliki favoriti za prolaz dalje, uz dvije momčadi koje su nepredvidljive, poznavajući Marokance i Irance. Mislim da će Španjolci osvojiti prvo mjesto, rekao je Ivković.

SP - SKUPINA B: PORTUGAL, ŠPANJOLSKA, MAROKO, IRAN. 1. kolo: Maroko - Iran, Portugal - Španjolska. 2. kolo: Portugal - Maroko, Iran - Španjolska. 3. kolo: Iran - Portugal, Španjolska - Maroko. 

Sve utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji moći ćete pratiti u izravnim prijenosima u programu Hrvatskoga radija. Uoči početka natjecanja, naši novinari napravili su analizu i predviđanja svake skupine s relevantnim sugovornicima, iskusnim igračima, trenerima i komentatorima.

Tomislav Ivković nekadašnji je reprezentativni vratar bivše države, koji je svoju igračku karijeru proveo i u Španjolskoj te Portugalu, a bio je i pomoćni trener u iranskom Persepolisu. Danas je Ivković trener nogometaša Slaven Belupa.

Tko će osvojiti skupinu, europski prvak Portugal ili nekadašnji vladari svijeta Španjolci te mogu li im Maroko ili Iran pomrsiti račune, poslušajte u razgovoru s Tomislavom Ivkovićem za emisiju Sport i glazba!

SP, skupina B - Tomislav Ivković, pripremila Sanja Žiger Frljuk