SP, skupina C - Skoblar: Francuzi su favoriti, Peru "plutajuća mina"

SP, skupina C - Skoblar: Francuzi su favoriti, Peru "plutajuća mina"

Josip Skoblar (Foto: Dino Stanin/Pixsell)

Francuzi su favoriti, ali gledao sam Peru protiv Hrvatske, oni mogu biti "plutajuća mina". Jedini problem Francuske može biti mladost. Peru svakako može proći, kao i Danska, za Australiju mislim da tu nemaju baš prilike, rekao je Skoblar.

SP, SKUPINA C: FRANCUSKA, AUSTRALIJA, PERU, DANSKA. 1. kolo: Francuska - Australija, Peru - Danska. 2. kolo: Francuska - Peru, Danska - Australija. 3. kolo: Danska - Francuska, Australija - Peru.

Sve utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji moći ćete pratiti u izravnim prijenosima u programu Hrvatskoga radija. Uoči početka natjecanja, naši novinari napravili su analizu i predviđanja svake skupine s relevantnim sugovornicima, iskusnim igračima, trenerima i komentatorima.

Ime Zadranina Josipa Skoblara itekako je cijenjeno u svijetu, posebno u Francuskoj, gdje je proveo velik dio svoje igračke karijere i to u redovima snažnog Marseillea. Bivši napadač i reprezentativac pokorio je Europu, osvojio Zlatnu kopačku te dobio čak i priznanje francuskog predsjednika. 

Josip Skoblar naš je sugovornik za najavu skupine C Svjetskog prvenstva, u kojoj je Francuska na prvi pogled veliki favorit za prvo mjesto, a protivnici su joj Danska, Australija i Peru. Također, ovo je skupina koja se križa s onom hrvatskom, a lako je moguće da Vatrenima upravo Francuzi budu protivnici u osmini finala.

Poslušajte Josipa Skoblara o skupini C za emisiju Sport i glazba!

SP, skupina C - Josip Skoblar, pripremio Željko Kapelari