Vatreni počeli s pripremama u Rovinju, Bradarić: Uvjeren sam u uspjeh na SP

Vatreni počeli s pripremama u Rovinju, Bradarić: Uvjeren sam u uspjeh na SP Vatreni počeli s pripremama u Rovinju, Bradarić: Uvjeren sam u uspjeh na SP

Hrvatska nogometna reprezentacija počela je s pripremama u Rovinju, uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Prvi trening bio je otvoren za javnost, a trojac Modrić-Kovačić-Lovren nakon finala Lige prvaka Vatrenima će se pridružiti do četvrtka.

Hrvatski reprezentativci odradili su prvi trening otvoren za javnost na pripremama u Rovinju za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Naši nogometaši u Rovinju će trenirati do 2. lipnja kada putuju u Liverpool na prijateljski susret s Brazilom, koji se igra 3. lipnja na Anfieldu.

Bradarić: Izuzetna mi je čast biti ovdje s reprezentacijom, atmosfera je sjajna i vjerujem da možemo napraviti velike stvari.

Potom ih čeka ogled sa Senegalom 8. lipnja u Osijeku za koji će se pripremati na Rujevici. Tri dana kasnije putuju u Rusiju. Svjetsko prvenstvo počinje 14. lipnja. Hrvatska će igrati u skupini D s Argentinom, Islandom i Nigerijom.

Poslušajte što su nam rekli Filip Bradarić i Josip Pivarić: 

Josip Pivarić

Filip Bradarić