Hrvatski radio

Drugi program

Krimić i komedija na Drugom

18.12.2021.

10:09

Autor: Nives Madunić Barišić

Snimanje radio drame

Snimanje radio drame

Foto: hrt / -

Što je zajedničko ubojstvima starijih sugrađana u jednoj stambenoj zgradi? Što se događa u ukletoj kući? Žive li u njoj doista duhovi ili samo lukavi kriminalci? Što je to pokosilo maturante jedne generacije? Može li se uopće stati na kraj lancu maloljetničke prostitucije i tko je u tome uspješniji novinari ili policija? Što gospođa Mc Williams radi u ormaru? Dolazi li doista George Clooney na HRT? I jesu li gospodin i gospođa Ledina veći prevaranti od profesionalnoga prevaranta ?


Plavi granat krimić

Željezni križ Mladena Kopjara, Divlje godine Baranke Primorac, Čovjek u kožnom mantilu Vlaste Golub, Godišnjica mature Hrvoja Kovačevića, Dolazi George Clooney Nataše Ozmec, Gospođa Mc Williams i grmljavina Marka Twaina krimići su i komedije koje možete poslušati na poveznici Slušaonica emisije KriK- krimić i komedija na Drugom koju u redovitom terminu emitiramo od 23 sata svakoga utorka.


Prosidba Krik

Čitača proba prije snimanja

Čitača proba prije snimanja

Foto: hrt / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

KriK -krimić i komedija na Drugom

Komediografska ostvarenja, krimići i trileri s velikim udjelom izvornih radiodramskih tekstova domaćih autora. Ubojstva, intrige, preljubi i krađe, nesporazumi i nesretne ljubavi, problemi s inkasatorima i ostarjelim roditeljima, nezgodni stanodavci, nevjerojatni podstanari, sve su to teme KriK-a.

Poslušajte u Slušaonici