Hrvatski radio

Drugi program

Adele sedmi tjedan zaredom predvodi Airplay Radio Chart

22.12.2021.

17:54

Autor: Hrvatski radio

ARC Top 40 Adele

ARC Top 40 Adele

Foto: Naslovnica singla Easy on Me / -

Britanska kantautorica Adele sedmi tjedan zaredom predvodi listu ARC 100 s pjesmom 'Easy on Me'. Najveći radijski hit trenutka dolazi s albuma '30' kojim je Adele u svijetu srušila niz rekorda ovogodišnje prodaje na različitim formatima uključujući i ono na vinilnoj ploči.

Među najemitiranijima se nalazi sve više božićnih pjesama. Tako najviši novi ulaz pripada ovogodišnjem duetu Eda Sheerana i Eltona Johna u pjesmi 'Merry Christmas', a među prvih deset nalaze se i klasici 'Last Christmas' grupe Wham! (na broju tri) i 'All I Want for Christmas Is You' Mariah Carey (broj šest). Najveći skok, pak, pripao je singlu 'Merry Christmas Everyone' Shakina Stevensa koji se s broja pedeset popeo na četrnaesto mjesto.


Najuspješniji izvođači u domaćem radijskom eteru trenutno su Ed Sheeran, The Weeknd i Elton John. ED Sheeran ima tri pjesme među prvih deset i četiri među dvadeset. Uz božićni duet, tako visoko su pozicionirani singlovi 'Shivers' (broj 5), 'Bad Habits' (broj 9) i 'Overpass Graffitti' (broj 13). The Weeknd je zastupljen s četiri pjesme među sto od kojih je najviše pozicionirana suradnja u pjesmi 'Moth a Flame' ostvarena s triom Sweedish House Mafia. Elton John, pak, ima dvije pjesme među prvih pet od kojih je 'Cold Heart (Pnau Remix)' smještena na drugom mjestu.


Listu ARC 100 možete potražiti na internetskim stranicama Hrvatskoga radija. Playliste Službene radijske liste nalaze se na streaming servisima dostupnima u našoj zemlji.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

ARC Top 40

ARC Top 40 je radijski chart show s najvećim svjetskim hitovima. Tijekom trajanja programa donosimo tjedni izvještaj Airplay Radio Charta, informiramo o zbivanjima na svjetskoj glazbenoj sceni i osluškujemo poslovne vijesti iz industrije zabave. Emitira se svakoga ponedjeljka od 19:00 do 21:00 sat.

Poslušajte u Slušaonici