Hrvatski radio

Drugi program

ARC Top 40 - 13. prosinca 2021.

16.12.2021.

21:39

Autor: Hrvatski radio

ARC Top 40 Adele

ARC Top 40 Adele

Foto: Naslovnica singla Easy on Me / -

Tjedni izvještaj Airplay Radio Charta je nastao na temelju zbroja emitiranja stranih pjesama u programima radijskih stanica širom Hrvatske prema podacima servisa 1Played. Radijsku prezentaciju službene top-liste stranih singlova u Hrvatskoj možete svakoga ponedjeljka slušati u emisiji ARC Top 40.

Airplay Radio Chart mjeri popularnost i prisutnost izvođača i njihovih pjesama u programima domaćih radijskih stanica. Analiziramo svjetske glazbene trendove i prepoznajemo traženost singlova i umjetnika na domaćem prostoru. Tako gradimo i pristup radijskoj kreaciji popularne glazbe. 

Airplay Radio Chart je nastao na temelju zbroja emitiranja stranih pjesama u programima radijskih stanica širom Hrvatske prema podacima servisa 1Played.

lajkajte nas na Facebooku: Airplay Radio Chart 

pratite nas na Twitteru: AirplayChart

potražite nas na Instagramu: Airplay Radio Chart 

čitajte nas na Blogu: airplayradiochart.com

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

ARC Top 40

ARC Top 40 je radijski chart show s najvećim svjetskim hitovima. Tijekom trajanja programa donosimo tjedni izvještaj Airplay Radio Charta, informiramo o zbivanjima na svjetskoj glazbenoj sceni i osluškujemo poslovne vijesti iz industrije zabave. Emitira se svakoga ponedjeljka od 19:00 do 21:00 sat.

Poslušajte u Slušaonici