Hrvatski radio

Drugi program

18:46 / 15.02.2022.

Autor: Ana Hotko

Doznajte kako možete osvojiti ulaznice za Doru 2022.

Dora 2020. - sportska dvorana "Marino Cvetković" u Opatiji

Dora 2020. - sportska dvorana "Marino Cvetković" u Opatiji

Foto: Goran Kovačić / PIXSELL

Za one koji natjecanje Dora 2022. žele pratiti uživo iz sportske dvorane "Marino Cvetković" u Opatiji, Hrvatska radiotelevizija organizirala je nagradni natječaj.

Ako želite Doru 2022. gledati uživo i vidjeti pobjednički nastup izvođača koji će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, okušajte sreću i sudjelujte u našem natječaju u kojem dijelimo tri puta po dvije ulaznice za ovaj spektakl.


Kako biste sudjelovali u nagradnome natječaju, potrebno je posjetiti službeni profil natjecanja Dora na Instagramu. U objavi koja se odnosi na natječaj, trebate u komentaru napisati zašto baš sebe smatrate najvećim obožavateljem ili najvećom obožavateljicom Dore i s kime svake godine gledate hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije. Troje autora najkreativnijih komentara HRT nagrađuje s dvije ulaznice za veliku završnicu 19. veljače 2022. u Opatiji.


Nagradni natječaj traje do 16. veljače do 18 sati. Dobitnici će biti proglašeni četvrtak, 17. veljače na službenom profilu Dora HRT na Instagramu.


Dobitnici ulaznica moraju imati COVID potvrde kako bi mogli ući u dvoranu, zbog čega nagrade nisu prenosive na druge osobe. O načinu preuzimanja ulaznica svaki će dobitnik biti obaviješten zasebno.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.