Hrvatski radio

Drugi program

Počinje dodjela glazbenih nagrada Music pub

27.12.2022.

14:00

Autor: Jasmina Mednolučanin

Nagrade emisije Music pub Zlatka Turkalja

Nagrade emisije Music pub Zlatka Turkalja

Foto: HR2 / -

U ponedjeljak, 2. siječnja 2023. godine na Drugom programu Hrvatskoga radija počinje proglašenje dobitnika nagrade 'Music pub', najstarije hrvatske glazbene nagrade koja se kontinuirano dodjeljuje još od 1992. godine.

Music Pub Zlatka Turkalja - nagrade

Music Pub Zlatka Turkalja - nagrade

Foto: HR2 / -

Dobitnike priznanja „Music Pub“ za najbolja domaća glazbena ostvarenja za 2022. godinu u kategorijama: Pjevačica godine, Pjevač godine, Pjesma godine, Kantautor godine i Album 2022. saznat ćemo 2. siječnja dok će nagrade za preostale kategorije: Grupa godine, Hit godine, te nagrade Moj prvi Music pub za mlade glazbene snage biti dodijeljene u idućoj emisiji, 10. siječnja.

Od 2016. godine nagrada za za najboljeg pjevača nosi naziv Oliver, a od 2017. godine nagrada za najbolju pjevačicu Music Puba nosi naziv Tereza.


Nagrada emisije Music Pub

Nagrada emisije Music Pub

Foto: HR2 / -

Prestižna nagrada koju su u svojoj karijeri osvojila neka danas uistinu velika imena, kao što su Gibonni, Vanna (E.T.), Massimo, Damir Urban (Laufer), Pips Chips & Videoclips, Maja Blagdan, Divas početkom siječnja 2023. dodjelit će se trideset i prvi put.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.