Hrvatski radio

Drugi program

12:37 / 18.04.2017.

Autor: Hrvatski Radio

HR2 u 14 sati premijerno predstavlja akustičnu verziju pjesme "My friend"

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Kreativni tim Jacquesa Houdeka danas u 14 sati na HR2 premijerno predstavlja akustičnu verziju eurovizijske pjesme "My friend" kao i pripadajući videozapis koji nosi posebnu priču. .

"Dobrota, ljubav, prijateljstvo - to su naši univerzalni jezici! Naše različitosti upravo nas u tim istinskim vrijednostima spajaju i čine svijet ljepšim mjestom te potvrđuju da je život čudo i da se to čudo događa baš svaki dan. Presretan sam što akustičnu verziju prati ovaj fantastičan videozapis koji i onima koji ne čuju omogućuje da dožive snažnu poruku pjesme i u tome vidim još jedno čudo koje pobuđuje velike emocije - naš novi prijatelj Budo znakovnim je jezikom omogućio i gluhim osobama da dožive priču pjesme, a dodatno smo stihove preveli i na naš hrvatski jezik te stavili podnaslove koji će pomoći u shvaćanju poruke pjesme.", dodao je Jacques koji sa svojim timom marljivo radi na pripremi eurovizijskoga nastupa i nestrpljivo očekuje polazak u Kijev na 62. natjecanje za pjesmu Eurovizije čiji je ovogodišnji slogan 'Slavimo različitost'.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.