Hrvatski radio

Drugi program

Zlatko Turkalj Turki i Prince raznježili Vannu

10.01.2017.

12:14

Autor: Ognjen Grošić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zagreb, 10. siječnja 2016. – Naša poznata pjevačica Vanna velika je poklonica poznatoga glazbenika Princa, koji je nenadano preminuo u travnju prošle godine. .

Ove godine obilježava se 30. obljetnica njegova albuma „Sign O' The Times“, koji mnogi smatraju njegovim najboljim diskografskim uratkom, a nalazi se i na popisu 500 najboljih albuma svih vremena po izboru časopisa Rolling Stone.

Gostujući u emisiji Music pub na Drugom programu Hrvatskoga radija, uredniku i voditelju Zlatku Turkalju Vanna je pomogla dodijeliti nagrade „Moj prvi Music pub“ koje su priznanja za rad mladih glazbenih nada, a ove godine dobitnici su Dino Jelusić, Mia Dimšić i grupa NoA. Kako bi joj zahvalio na pomoći, Turki je Vannu darivao vinilnim izdanjem dvostrukoga Princeova albuma „Sign O' The Times“ i ganuo ju do suza.

 — To je preintimno da bih ja sad to komentirala. Publika i ja si nismo baš tako dobri da bih s njima dijelila Princea – našalila se Vanna, no ipak je slušateljima Drugog programa otpjevala refren pjesme „Starfish And Coffee“, jedne od skladbi sa spomenutog albuma za koji Vanna smatra da je stvaran bez podilaženja publici i kritici, što si malo tko može priuštiti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.