Hrvatski radio

Drugi program

20:17 / 02.02.2021.

Autor: Lovorko Magdić

Cibonin zaokret: Promjena trenera za spoj dobrih rezultata i razvoja mladih

Novi trener Cibone Vladimir Jovanović u društvu sportskog direktora Marina Rozića i direktora Domagoja Čavlovića, foto: D.Kralj/Pixsell

Novi trener Cibone Vladimir Jovanović u društvu sportskog direktora Marina Rozića i direktora Domagoja Čavlovića, foto: D.Kralj/Pixsell

Foto: - / -

Košarkaški klub Cibona je nakon neočekivanog razlaza s Ivanom Velićem danas predstavila novog trenera, 36-ogodišnjeg Vladimira Jovanovića. Donedavni trener beogradskog FMP-a ujedno je i član stručnog stožera reprezentacije Srbije, a s Cibonom je dogovorio dvoipolgodišnji suradnju.

- Za mene je ovo velik izazov. Svi znamo što Cibona znači u košarkaškom svijetu i da se klub želi vratiti na staze nekadašnje slave. Imam veliku želju i motiv pomoći Ciboni da iz godine u godinu bude sve bolja, naglasio je Jovanović.

- Odluka o smjeni trenera nije ishitrena, već smo ju neko vrijeme planirali. Odlučili smo prodrmati momčad uoči važnih utakmica i doveli mladog trenera koji je pokazao da zna istovremeno razvijati mlade igrače i zadovoljiti rezultatske ciljeve, rekao je klupski direktor Domagoj Čavlović, koji je u razgovoru s Lovorkom Magdićem pojasnio aktualne klupske odluke i stavove.

Razgovore s novim trenerom i direktorom Cibone poslušajte u nastavku:

 

Domagoj Čavlović, direktor Cibone o promjeni trenera i klupskim ambicijama

Vladimir Jovanović, novi trener Cibone

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.