Hrvatski radio

Drugi program

Hrvatska - Kanada: Budite i vi dio posebnog sportsko – zabavnog spektakla

21.11.2022.

15:59

Autor: Jasmina Mednolučanin

Nataša Mikas, Zlatko Turkalj Turki i Zaprešić boys

Nataša Mikas, Zlatko Turkalj Turki i Zaprešić boys

Foto: HR2 / -

Za vrijeme trajanja Svjetskog nogometnog prvenstva na Drugom programu (HRT-HR 2) sve je u znaku nogometa i odlične zabave. Ekipa Drugog programa prati Vatrene u eteru i izvan njega. Uz redovita javljanja naših kolega iz Katara i objave na mrežnim stranicama i društvenim mrežama, i vi možete podržati Vatrene i biti dio spektakla. 

Slušajte i gledajte Drugi program preko društvenih mreža (Facebook stranice Drugog programa, Instagram Hrvatskoga radija) i pridružite nam se uživo na zagrebačkom Trg Kralja Tomislava (adventski Ledeni park), u nedjelju 27. studenog od 14 sati.

Ekipu Drugog programa koju predvode vezni igrači - Zlatko Turkalj Turki i Nataša Mikas pronaći ćete lako (dobar glas daleko se čuje), a uz njih u radijskom napadu kao špic igrači najbolje zabave sudjeluju: Vanna (ekskluzivna komentatorica Svjetskog nogometnog prvenstva), Zaprešić Boys, Swingersi i Kraljevi ulice.

Vanna- ekskluzivna komentatorica Svjetskog nogometnog prvenstva

Vanna- ekskluzivna komentatorica Svjetskog nogometnog prvenstva

Foto: Sanja Agić / -

- Često kažemo da smo zemlja s 4 milijuna izbornika, pa eto, ja nisam izbornik, ali sam navijač i ljubitelj. Nogomet je najpopularniji sport na svijetu, a SP je najuzbudljivije natjecanje. Baš me veseli što ću imati prilku za HR2 podijeliti svoju strast za nogometom sa slušateljima HR-a. Jedva čekam!, ističe Vanna, ekskluzivna komentatorica Svjetskog nogometnog prvenstva na Drugom.

(Foto: Robert Mareković)

(Foto: Robert Mareković)

Foto: - / -

Strastveni zaljubljenik u nogomet je i naš Robert Mareković, prva kopačka sastava The Swingers:


- Nogomet je moja najveca strast uz glazbu. Tata me vodio na utakmice u Maksimir u danima kad mi je brojanje do 10 bio veliki problem. Odrastajuci, krenuo sam i sam na stadion, a prateći utakmice putovao sam širom Europe, odlazeći za loptom upoznavao sam metropole poput Madrida, Londona ili Istanbula. Veliki sam pratitelj europskog nogometa, specijalno engleskog, a naravno, kao i svi, uvijek pratim Vatrene i veselim se Svjetskom prvenstvu!


U nedjelju 27. studenog, svoje nogometno znanje s nama će podijeliti i Tomislav Bralić (klapa intrade), Pero Galić (Opća opasnost), Ivan Dečak (Vatra), Igor Delač, Goran Karan, Jurica Pađen ... i drugi sjajni glazbenici – nogometaši.

Eliana Čandrlić, Nataša Mikas, Ivan Kraljić, Zoran Uroić, Zlatko Turkalj, 2018.

Eliana Čandrlić, Nataša Mikas, Ivan Kraljić, Zoran Uroić, Zlatko Turkalj, 2018.

Foto: HR2 / -

Budite s nama u ovom velikom trenutku za hrvatski sport. Dođite na Tomislavac, 27. studenog u 14 sati i uživo slušajte i gledajte nastup Zaprešić Boysa i Swingersa te radijski prijenos utakmice između Hrvatske i Kanade. 


Sljedeće sportsko – zabavno druženje uživo zakazujemo 1. prosinca kada naši Vatreni igraju protiv Belgije. Vatrenu atmosferu u eteru Drugog i na zagrebačkom Trg Kralja Tomislava (adventski Ledeni park) dodatno će podgrijavati zagrebački Kraljevi ulice. 


Sve o Svjetskom nogometnom prvenstvu slušajte na Drugom programu Hrvatskoga radija (HRT-HR 2), na mrežnim stranicama Hrvatske radiotelevizije, kao i na društvenim mrežama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.