Hrvatski radio

Drugi program

I ovog ponedjeljka u Malom sportskom mikrofonu

01.12.2015.

10:51

Autor: Nataša Mikas

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Gimnazija Andrije Mohorovičića naše je novo radijsko odredište. Zanimljiva je ova škola iz centra Rijeke. S ponosom ističu svoje prirodoslovne rezultate, ali i podatak da se čak 80 % učenika redovito natječe ili rekreira u sportskome društvu GAM. Upoznajte sportaše s Kvarnera.

Svakog ponedjeljka u sklopu emisije Sportski mikrofon možete slušati  rubriku o školskom sportu. Mi smo je nazvali “Mali sportski mikrofon“ i u njoj u 10-ak radijskih  minuta govorimo o temama iz školskog sporta. MSM zajednički ostvaruju Hrvatski školski sportski savez i Drugi program Hrvatskoga radija. U emisiji vam predstavljamo  profesore,  učenike i roditelje koji će iz svog kuta pokušati prenijeti poruku o tome zašto je školski sport dobar i važan, ne samo za one koji se njime bave, već i za društvo u cjelini.  Hrvatski školski sportski savez i urednici emisije potruditi će se da se u emisiji čuje glas iz svih županija.

Više o predstavljenim školama i arhivu dosadašnjih emisija pogledajte na  linku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.