Hrvatski radio

Drugi program

Ivica Kostelić za Hrvatski radio: Možda nastupim i na ljetnim Igrama

26.10.2019.

10:34

Autor: Krešimir Gotlin

foto: HRT

foto: HRT

Foto: - / -

Naš proslavljeni olimpijac Ivica Kostelić nakon osvajanja medalja na Zimskim olimpijskim igrama, a potom i pauziranja od aktivnog natjecanja, eksluzivno za Hrvatski radio najavio mogući povratak na Olimpijske igre. Ovoga puta Ljetne!

Uoči današnjeg početka nove skijaške sezone, mentor naših skijaša Ivica Kostelić u velikom razgovoru s Krešimirom Gotlinom za Hrvatski radio govorio je i o svojim sportskim planovima i ambicijama. Trenutno mu je u fokusu - jedrenje!

- Cilj mi je nastup na ruti Ruma 2022. godine. To je najveća transatlantska utrka za samce. Razvijam se polako i jedriličarski, a nakon sporta u kojem se uspjeh mjeri stotinkama, veseli me baviti se sportom u kojem mogu raditi velike korake, rekao je Kostelić, a na pitanje bi li jedan od koraka mogao biti i nastup na ljetnim Olimpijskim igrama, Ivica je poručio: - Nije isključeno! 

Širi razgovor moći ćete poslušati u ponedjeljak ujutro u emisiji Sportski mikrofon na Drugom programu Hrvatskoga radija.

 

Ivica Kostelić, dio razgovora

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.