Hrvatski radio

Drugi program

Luka Modrić za Hrvatski radio: Ne osjećam se kao holivudska zvijezda

26.12.2018.

15:28

Autor: Krešimir Gotlin

Luka Modrić i naš reporter Krešimir Gotlin (foto: L. Frančić)

Luka Modrić i naš reporter Krešimir Gotlin (foto: L. Frančić)

Foto: - / -

Godinu u kojoj je osvojio najveća priznanja za najboljeg nogometaša svijeta Luka Modrić zaključio je i titulom najboljeg sportaša Hrvatske u tradicionalnom godišnjem odabiru Sportskih novosti održanom danas u studiju HRT-a.

- Osjećam se normalno i uživam u svemu što mi se događa, a što je plod mog dugotrajnog rada i odricanja čije plodove sada ubirem - rekao je Luka Modrić, uz još nekoliko zanimljivih odgovora u kratkom razgovoru s našim Krešimirom Gotlinom koji možete poslušati u nastavku.

Sandra Perković sedmu godinu zaredom osvojila je nagradu za najbolju hrvatsku sportašicu, najbolja momčad svjetski su nogometni doprvaci vođeni Zlatkom Dalićem, a drugu godinu zaredom najboljom ekipom u Hrvatskoj proglašena je reprezentacija u samostrelu (Pereglin-Krivanek-Komar).

Nagradu 'fair-play' dobio je pobjednik Svjetskog kupa u BMX biciklizmu Marin Ranteš, koji je suparniku posudio kotač, a posebna priznanja za iznimna sportska postignuća u 2018. godini dobili su pobjednička hrvatska Davis Cup reprezentacija, veslački svjetski i europski prvaci u dvojcu bez kormilara Martin i Valent Sinković te svjetski jedriličarski prvaci u klasi 49er Šime i Mihovil Fantela. U anketi SN-a , 67. po redu, sudjelovalo je 322 novinara iz 54 redakcije, a svečanost dodjele nagrada održana je ,nazočnosti brojnih sportskih djelatnika i uzvanika.

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.