Hrvatski radio

Drugi program

Mali sportski mikrofon ponedjeljkom

11.12.2015.

11:09

Autor: Nataša Mikas

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U travnju sljedeće godine Hrvatska je domaćin Svjetskog školskog futsal prvenstva. Našu će zemlju predstavljati djevojke iz zagrebačke Športske gimanzije i mladići iz Srednje škole Samobor. Kako teku pripreme za taj događaj provjerili smo u Malom sportskom mikrofonu.

Svakog ponedjeljka u sklopu emisije Sportski mikrofon možete slušati  rubriku o školskom sportu. Mi smo je nazvali “Mali sportski mikrofon“ i u njoj u 10-ak radijskih  minuta govorimo o temama iz školskog sporta. MSM zajednički ostvaruju Hrvatski školski sportski savez i Drugi program Hrvatskoga radija. U emisiji vam predstavljamo  profesore,  učenike i roditelje koji će iz svog kuta pokušati prenijeti poruku o tome zašto je školski sport dobar i važan, ne samo za one koji se njime bave, već i za društvo u cjelini.  Hrvatski školski sportski savez i urednici emisije potruditi će se da se u emisiji čuje glas iz svih županija.

Više o predstavljenim školama i arhivu dosadašnjih emisija pogledajte na  linku.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.