Hrvatski radio

Drugi program

Marin Čilić: Koljeno je ''povuklo ručnu'', ali vraćam se sredinom lipnja

23.05.2023.

15:23

Autor: Lovorko Magdić/HR2

Marin Čilić

Marin Čilić

Foto: Sanjin Strukić / PIXSELL

U tijeku su pripreme za 3.izdanje sportsko-humanitarnog spektakla ''Gem, Set, Hrvatska'' u organizaciji Zaklade Marin Čilić. Ovogodišnje izdanje održat će se u Zadru 16. i 17.srpnja, a očekuje se da će do tada naš proslavljeni tenisač okončati dugi period oporavka od operacije koljena.

Marin Čilić o povratku nakon operacije koljena

- Nadam se da propuštam prvi dan, našalio se Marin Čilić na konstataciju da se radi o datumu finala Wimbledona. Naime, Čilić se nada povratku na teren upravo u periodu uoči londonskoga Grand Slama, a najavio je i povratak na turnir u Umagu koncem srpnja.


 - Oporavak još traje, slijede novi izazovi i planine koje trebam prijeći. Nadao sam se da bih mogao biti spreman do Roland Garrosa, ali koljeno je reklo ''stani malo, povuci ručnu'', vratili smo se u rudnik i očekujemo povratak oko 12.lipnja, informira Čilić, koji još nije mogao potvrditi listu sudionika humanitarnog događaja kojem su se u prethodna dva izdanja odazvali brojni naši proslavljeni sportaši.


- Još je uvijek rano, znamo da su sportaši vrlo zauzeti, ali kao i proteklih godina otvorenog su srca i ako budu u mogućnosti doći će. Kontaktirao sam ih puno, garantiram da će stići preko dvadeset vrhunskih sportaša iz raznih sportova.


U nastavku poslušajte cijeli razgovor s Marinom Čilićem u našim današnjim Sportskim minutama...

Sportske minute 23.05.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Sportske minute

Pregled i najava najvažnijih sportskih događaja dana kroz razgovor voditelja na Drugom programu i sportskog novinara (urednika), uz snimljene priloge i izjave, ali i javljanja uživo. Sve relevantne sportske informacije i zanimljivosti u samo deset minuta na Drugom programu Hrvatskoga radija!

Poslušajte u Slušaonici