Hrvatski radio

Drugi program

Milan Badelj: Dani se svode na treninge i odmor

28.05.2018.

16:27

Autor: Davor Lulić

Foto: Marko Prpić/Pixell

Foto: Marko Prpić/Pixell

Foto: - / -

Hrvatski nogometaši uobičajenim ritmom odrađuju pripreme u Rovinju. Oporavljenik Vedran Ćorluka postepeno se priključuje treninzima, a očekuje se i dolazak preostale četvorice igrača - Ćalete Cara, Modrića, Kovačića i Lovrena.

Drugoga dana rovinjskih priprema Vatrenih, raspored je uobičajen. Jutarnji trening je odrađen, popodevni počinje u 18 sati ... To je praktično svakodnevni ritam koji čeka naše nogometne reprezentativce do subote, kada putuju u Liverpool na prijateljski ogled protiv Brazila.

Zasad problema nema, atmosfera je idilična. Dobra je vijest da se Vedran Ćorluka pridružio ostalima i u radu s loptom, jedino još izbjegava kontakt igu i duele. Sutra se momčadi priključuje Duje Ćaleta Car, a u četvrtak stižu Lovren, Kovačić i Modrić. Kapetan se možda pojavi i večer ranije.

 ''Uvjeti su fenomenalni, kako po pitanju hotela, tako i travnjaka koji je u sve boljem stanju'', istaknuo je Milan Badelj, dodavši da su treninzi i odmor glavne dnevne aktivnosti.

Kako Badelj i suigrači provode vrijeme između treninga, te kakva je atmosfera u momčadi, poslušajte u nastavku:

Galerija
Foto: Marko Prpic/Pixell, Foto: -/-
Foto: Marko Prpic/Pixell, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.