Hrvatski radio

Drugi program

Počinje lov na ulaznice za SP u nogometu!

13.04.2022.

12:36

Autor: HNS/HR2

Ilustracija

Ilustracija

Foto: fifg / Shutterstock

Hrvatski nogometni savez izvjestio je da je otvorena prodaja ulaznica za navijačke sektore za hrvatske navijače za utakmice FIFA Svjetskog prvenstva u Kataru.

Nakon što je u prvoj fazi prodano više od 800 tisuća ulaznica za Svjetsko prvenstvo, na internetskoj stranici https://www.fifa.com/tickets otvoreno je razdoblje prodaje ulaznica (uz izvlačenje slučajnim odabirom u slučaju većeg broja prijava u odnosu na raspoloživi broj ulaznica), koje traje do četvrtka, 28. travnja u 11:00 sati po srednjoeuropskom vremenu.


Od 13. travnja moguće se prijaviti za kupnju ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije, koja će igrati u skupini F protiv Maroka (23. studenoga), Kanade (27. studenoga) i Belgije (1. prosinca). Sve reprezentacije imaju pravo na osam posto kapaciteta stadiona u grupnoj fazi te približno osam posto kapaciteta stadiona u nastavku natjecanja (ovisno o konfiguraciji stadiona). 


Više informacija potražite na webu Hrvatskog nogometnog saveza.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.